Atletický čtyřboj Základních škol v Náchodě 🏅🤸

Ve středu 2. 10. 2024 jsme se vypravili se žáky základní školy na atletický čtyřboj do Náchoda. Počasí nám tentokrát nepřálo, proto byly soutěže přesunuty do haly na Hamrech.

Žáci soutěžili v disciplínách: hod na koš, člunkový běh, hod plným míčem a skok z místa.

Naše dívky bojovaly, soutěžily, snažily se, ale až do závěrečného nástupu netušily, jak se jim ve velké konkurenci dařilo. A DAŘILO! Saša Bartošová získala 3 zlaté a jednu bronzovou medaili. Tina Giňová vybojovala jednu zlatou, dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili. Celkem tedy 8 umístění. V celkovém hodnocení všech soutěžících opět zvítězila Saša Bartošová a druhé místo získala Tina Giňová. Ani ostatní soutěžící ale neodešli s prázdnou. Na konci programu na ně čekal malý balíček a balonek, který se tentokrát všem podařilo dovézt až do Broumova.

Cestu vlakem jsme si krátili hraním slovního fotbalu, hádáním, na co kdo myslí, hádáním zvířat, opakováním vyjmenovaných slov a hodnocením co se komu na čtyřboji líbilo. Hlavní pro všechna děvčata bylo sportování, dále setkání s bývalými spolužáky, s kamarády, navázání nových přátelství a také fandění.

 Za pedagogický doprovod Mgr. D. Petrová